Over ons

Camping de Witte MolenWelkom bij Camping de Witte Molen onze rustige en gezellige kleine familiecamping is gelegen aan de rand van het gemoedelijke Zeeuwse dorpje Scharendijke op ongeveer 1,5 kilometer van de prachtigste stranden van Nederland, namelijk die van Schouwen-Duiveland.
Het strand van Schouwen-Duiveland is maar liefst 27 kilometer lang. Het is ingedeeld in verschillende zones zodat mensen die bijvoorbeeld rustig op het strand willen liggen, niet gestoord worden door de sportieve strandliefhebbers.

De sfeer op Camping de Witte Molen richt zich vooral op gezinnen met jonge kinderen die van zon, strand en de zee willen genieten.

Zeker in het voor- en naseizoen weten ook senioren ons te vinden om vanuit onze camping te wandelen, te fietsen en de omgeving te ontdekken.

 

Brouwersdam

 

De Brouwersdam is 'the place to be' als het om zeil-, surf- en kitesporten gaat. Met de auto of camper staat u tot bijna op het strand om daar op de Noordzeegolven heerlijk te surfen.

Ook de unieke duinpartijen alwaar u van de vergezichten over land en zee kunt genieten, staan garant voor een "echte" vakantie. Hierbij kunt u de vakantie compleet maken met een bezoek aan Neeltje Jans, dat onderdeel is van de Deltawerken.

De camping is geopend van 1 April t/m 1 November.

Voor kinderen is er een speelweide met mooie speelvoorzieningen.

 

Wifi Internet  Camping de Witte Molen beschikt over een draadloze internetverbinding. Lees verder »

Op de camping zijn huisdieren (mits aangelijnd) toegestaan. Lees verder »