Over ons

Camping de Witte MolenWelkom bij Camping de Witte Molen onze rustige en gezellige kleine familiecamping is gelegen aan de rand van het gemoedelijke Zeeuwse dorpje Scharendijke op ongeveer 1,5 kilometer van de prachtigste stranden van Nederland, namelijk die van Schouwen-Duiveland.
Het strand van Schouwen-Duiveland is maar liefst 27 kilometer lang. Het is ingedeeld in verschillende zones zodat mensen die bijvoorbeeld rustig op het strand willen liggen, niet gestoord worden door de sportieve strandliefhebbers.

De sfeer op Camping de Witte Molen richt zich vooral op gezinnen met jonge kinderen die van zon, strand en de zee willen genieten.

Zeker in het voor- en naseizoen weten ook senioren ons te vinden om vanuit onze camping te wandelen, te fietsen en de omgeving te ontdekken.

Met name in het voor- en naseizoen wordt onze camping veelvuldig bezocht door duikers en duikclubs. Gezelligheid in combinatie met uitstekende faciliteiten voor duikers staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

BrouwersdamDe Brouwersdam is 'the place to be' als het om zeil-, surf- en kitesporten gaat. Met de auto of camper staat u tot bijna op het strand om daar op de Noordzeegolven heerlijk te surfen.

Ook de unieke duinpartijen alwaar u van de vergezichten over land en zee kunt genieten, staan garant voor een "echte" vakantie. Hierbij kunt u de vakantie compleet maken met een bezoek aan Neeltje Jans, dat onderdeel is van de Deltawerken.

De camping is geopend van 1 April t/m 1 November.

Wifi Internet 
Camping de Witte Molen beschikt over een draadloze internetverbinding. Lees verder »

Voor kinderen is er een speelweide met mooie speelvoorzieningen.

Op de camping zijn huisdieren (mits aangelijnd) toegestaan. Lees verder »

Huisdieren

Hond-CampingHuisdieren zijn welkom bij ons.
Voor de meeste hondenbezitters is de vakantie pas echt compleet als hun viervoeter mee kan.
Op Camping de Witte Molen zijn honden maar ook andere huisdieren welkom. 
De omgeving van de camping biedt u een perfecte locatie voor het uitlaten van uw hond of voor een stevige wandeling.

 Voor de trouwe viervoeters gelden de volgende huisregels:

* Honden mogen niet alleen in de accommodatie of caravan of chalet achterblijven. Een hond kan langdurig blaffen als de eigenaar niet thuis is. Dat geeft veel overlast voor de andere gasten.

* Honden moeten worden aangelijnd op de camping.

* Laat uw hond uit buiten de camping. In de speeltuin of op andere grasvelden spelen kinderen, het is niet prettig en erg vies als daar hondenpoep ligt.

Hond-Strand-Brouwersdam* Pittbulls/Rottweilers en soortgelijke honden zijn niet welkom zonder toestemming.

* Wij hopen op deze manier de eventuele overlast voor u en andere gasten tot een minimum te kunnen beperken en rekenen op uw medewerking!

* In tegenstelling tot veel andere badplaatsen is het in Scharendijke (brouwersdam)wel toegestaan om het hele jaar uw hond mee naar het strand te nemen. Van 15 mei t/m 15 september dient dit tussen 10.00 en 19.00 uur echter wel aangelijnd te gebeuren.

 

 

Draadloos internet op camping de Witte Molen is geheel gratis!

wifi op de campingInternet: Op zoek naar een camping met draadloos internet? 

Op onze Camping beschik je over gratis wifi. Op ons hele terrein, maar ook in onze chalets en de stacaravans heb je een goed bereik. Met meerdere apparaten zoals laptop, tablet of smartphone kan je gemakkelijk inloggen op onze draadloze internetverbinding.
Om verbinding te maken met ons draadloos netwerk, krijgt U hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord.

Vergeet je laptop en tablet niet!

Even je familie en vrienden via Facebook laten weten hoe fijn het op de Camping de Witte Molen is...dan kan een WiFi aansluiting natuurlijk niet ontbreken tijdens de vakantie.

Vergeet je laptop en tablet niet, op het hele park is WiFi aanwezig. Zo blijf je tijdens je vakantie altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en vindt je eenvoudig de leukste uitstapjes in de regio.

Gratis Wifi code bij iedere boeking
Bij iedere boeking ontvang je een gratis Wifi code. Op de camping is deze code geschikt voor 2 apparaten.

Gebruikersbeperkingen
Anders dan bij je thuis brengt internet op een camping beperkingen met zich mee. Zo kun je niet zomaar via Outlook je e-mail versturen. 
Gebruik hiervoor dan ook je webmail. Zeker in drukke periodes op de Witte Molen is de bandbreedte beperkt, we doen ons best om dit goed te houden door vormen van 'streaming media' te beperken, gaming-opties te beperken e.d. De code voor de WiFi is geldig op 2 apparaten. Je kunt tussendoor wisselen met een ander apparaten.