Verhuur voorwaarden & Belangrijke informatie

Indien u een van onze Stacaravans of Chalets huurt is het goed dat u van de volgende zaken op de hoogte bent. Bij het bevestigen van uw reservering geeft u aan hiervan op de hoogte te zijn en hiermee akkoord te gaan.

1. Camping de Witte Molen kan ten aller tijden online boekingen weigeren als er sprake is van alleen reizende groepen (jongeren), of andere aanmeldingen waarmee de verhuurder niet akkoord gaat.

2.Om de kwaliteit van de Stacaravans en de Chalets te waarborgen is het verplicht de eindschoonmaak door ons (Camping de Witte Molen) te laten verrichten. De tarieven hiervoor zijn € 35,- en worden genoemd op de website. De Stacaravans en Chalets dienen bezemschoon en opgeruimd opgeleverd worden. We gaan er tevens van uit dat de afwas gedaan is en afvalzakken in de container zijn gedeponeerd. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

3. De betaling vindt plaats in twee termijnen. De eerste termijn (35% van het totaalbedrag) moet binnen 14 dagen na reservering worden betaald. De tweede termijn moet 3 weken voor aankomst zijn betaald. Indien de betalingen niet op tijd plaatsvinden kunnen wij de reservering annuleren.   
Bij annulering of voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats, wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

4. Het is niet toegestaan om uw hond alleen achter te laten in de caravan / chalet.
Voor het houden van een huisdier (hond of kat) wordt per huisdier € 6,- per nacht in rekening gebracht.
Pittbulls/Rottweilers en soortgelijke honden zijn niet welkom zonder toestemming.

5. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur de sleutel ophalen bij de receptie van Camping.
Op de dag van vertrek dient de sleutel om uiterlijk 10.00 uur te worden ingeleverd. Zo hebben wij voldoende tijd om de stacaravan of chalet te controleren en - de eindschoonmaak te verichten - en in orde te maken voor de volgende gasten.

6. Bij de bouw, inrichting en plaatsing van de Stacaravan of Chalet is door ons de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. Desondanks zijn wij niet aansprakelijk voor schade en/of letsel, voortkomend uit oneigenlijk, onvoorzichtig en/of onbehoorlijk gebruik van de accommodatie en de omgeving van de accommodatie. In en om de accommodatie dienen kleine kinderen te allen tijde onder toezicht van hun ouder(s)/verzorger(s) te zijn. De huurder is aansprakelijk voor eventuele schade aan het verblijf en de inventaris.

7. Let op! Een reservering is ten aller tijden pas definitief, als u een goedkeuring van ONS per e-mail ontvangen heeft. 

Indien over het een of ander nog onduidelijkheid bestaat, dan staan wij altijd tot uw beschikking om u al de gewenste informatie te verstrekken. Tel: +31(0)111-671947 of E-mail: info@campingdewittemolen.nl