Camping

Camping de Witte Molen

Welkom bij Camping de Witte Molen onze rustige en gezellige kleine familiecamping is gelegen aan de rand van het gemoedelijke Zeeuwse dorpje Scharendijke op ongeveer 1,5 kilometer van de prachtigste stranden van Nederland, namelijk die van Schouwen-Duiveland.
Het strand van Schouwen-Duiveland is maar liefst 27 kilometer lang. Het is ingedeeld in verschillende zones zodat mensen die bijvoorbeeld rustig op het strand willen liggen, niet gestoord worden door de sportieve strandliefhebbers.

De sfeer op Camping de Witte Molen richt zich vooral op gezinnen met jonge kinderen die van zon, strand en de zee willen genieten.

Zeker in het voor- en naseizoen weten ook senioren ons te vinden om vanuit onze camping te wandelen, te fietsen en de omgeving te ontdekken.

De camping is geopend van 1 April t/m 1 November.

molen de lelie

De naam van de camping “De Witte Molen” is afgeleid van de witte kleur van de Molen de Lelie omdat die namelijk net buiten de camping staat en vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op de witte Molen de Lelie.

Naast de molen staat een gezellig pannenkoekenrestaurant met een speelplek voor de kinderen en oplaadpunt voor de fiets en auto. Het ruime terras is een uitstekende plek voor koffie, lunch, borrel of diner. De molen De Lelie is een eyecatcher. Hoewel de molen niet groot is, is hij wel een opvallend oriëntatiepunt in Scharendijke. De witte kleur en het rood-wit-blauwe zelfzwichtingssysteem zijn van verre te herkennen.

Brouwersdam

De Brouwersdam is ’the place to be’ als het om zeil-, surf- en kitesporten gaat, en is één van de mooiste en bekendste surfspots van Europa. Met de auto of camper staat u tot bijna op het strand om daar op de Noordzeegolven heerlijk te surfen.Ook de unieke duinpartijen alwaar u van de vergezichten over land en zee kunt genieten, staan garant voor een “echte” vakantie. Kortom: de Brouwersdam is een Superspot van formaat. Ontdek het zelf!

Hierbij kunt u de vakantie compleet maken met een bezoek aan Neeltje Jans, dat onderdeel is van de Deltawerken.

Camping de Witte Molen ligt 1,5 kilometer van de Brouwersdam verwijderd. 

Wifi Op onze Camping beschik je over een draadloze internetverbinding. Op ons hele terrein, maar ook in onze chalets en de stacaravans heb je een goed bereik. Met meerdere apparaten zoals laptop, tablet of smartphone kan je gemakkelijk inloggen op onze draadloze internetverbinding.
Om verbinding te maken met ons draadloos netwerk, krijgt U hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord.

Hond Camping

Huisdieren zijn welkom bij ons (mits aangelijnd).
Voor de meeste hondenbezitters is de vakantie pas echt compleet als hun viervoeter mee kan.
Op Camping de Witte Molen zijn honden maar ook andere huisdieren welkom.
De omgeving van de camping biedt u een perfecte locatie voor het uitlaten van uw hond of voor een stevige wandeling.

In tegenstelling tot veel andere badplaatsen is het in Scharendijke (brouwersdam)wel toegestaan om het hele jaar uw hond mee naar het strand te nemen. Van 15 mei t/m 15 september dient dit tussen 10.00 en 19.00 uur echter wel aangelijnd te gebeuren.

Voor de trouwe viervoeters gelden de volgende huisregels:

  • Honden mogen niet alleen in de accommodatie of caravan of chalet achterblijven. Een hond kan langdurig blaffen als de eigenaar niet thuis is. Dat geeft veel overlast voor de andere gasten.
  • Honden moeten worden aangelijnd op de camping.
  • Laat uw hond uit buiten de camping. In de speeltuin of op andere grasvelden spelen kinderen, het is niet prettig en erg vies als daar hondenpoep ligt.
  • Pittbulls/Rottweilers en soortgelijke honden zijn niet welkom zonder toestemming.
  • Wij hopen op deze manier de eventuele overlast voor u en andere gasten tot een minimum te kunnen beperken en rekenen op uw medewerking!

Plattegrond Camping

plattegrond camping